Extinde durata de viata a motorului: Produce o suprafaţă mult mai grea şi mai lin decât oţelul, devenind o parte din suprafaţa respectiva. Metabond este extrem de rezistent la coroziune şi reduce căldura. Toate acestea duc la prelungirea vietii motorului, transmisiei si a tuturor partilor metalice tratate cu Metabond.

Economie de combustibil: Metabond poate reduce consumul de combustibil. Chiar şi la vehiculele noi se poate vedea o reducere a consumului.

Performanţă: Metabond va face motorul masinii dumneavoastra sa functioneze mai bine cu o frecare mai mică. De asemenea, imbunatateste compresia motorului. Rezultatul este un motor mai lin, mai silenţios, cu mai multa putere.

Costuri de intretinere mai mici: Metabond lucreaza în timp ce conduceţi. Acest lucru înseamnă mai putin timp petrecut la service.

Mediul inconjurator: Metabond lucreaza la imbunatatirea toleranţei în motorului dvs., reducând emisiile de gaze dramatic într-un timp foarte scurt.

Se poate folosi la orice tip de ulei. Utilizati produsele Metabond de înaltă tehnologie şi bucuraţi-vă maşina pentru o perioadă lungă de timp!