Atentie www.PieseAuto.ORG utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Blog Metabond

11/07/2014
de catre Robert Belu

Blog Metabond

Uleiuri noi premium marca Metabond

10/16/2019
de catre Robert Belu

Uleiuri noi premium marca Metabond.

La Metabond gasiti uleiuri premium , sintetice cum ar fi ulei auto 5W30, ulei auto 5W40, ulei auto 10W40, ulei auto 15W50 si ulei auto 15W40.

Toate uleiurile sunt premium. Nu au dublu standard.


De curand avem ca si produse noi urmatoarele uleiuri auto:

Ulei auto Metabond ULTRA GF5 0W20 - Destinat motoarelor cu sistemul Start - Stop si hibride pe benzină. Proiectat pentru cele mai noi motoare Toyota, Honda si Mitsubishi.

Ulei auto Metabond ULTRA VSX 0W20 - Dezvoltat pentru a satisface cerintele tehnice ale motoarelor din concernul Volkswagen.

Ulei auto Metabond FIRST 0W30 - Dezvoltat pentru motoarele PSA Group HDI, Ford, Jaguar și Toyota.

Ulei auto Metabond LLX 0W30 - Dezvoltat pentru a satisface cerintele tehnice ale motoarelor din concernul Volkswagen.

Ulei auto Metabond EVO FT 0W30 - Potrivit pentru cele mai solicitante conditii de conducere, stil de conducere sportiv, porniri frecvente la rece, conducere urbana si autostrada.

Ulei auto Metabond EVO SXR 5W30 - Dezvoltat pentru a satisface cerintele tehnice ale motoarelor FORD, RENAULT si JAGUAR.

Ulei auto Metabond ECS 5W30 - Dezvoltat pentru a satisface cerintele tehnice ale motoarelor Peugeot, Citroën si Toyota.

Ulei auto Metabond EVO USX 5W30 - Dezvoltat pentru cele mai recente motoare General Motors si Ford.

Metabond EVO FE 5W30 - Dezvoltat pentru a satisface cerintele tehnice ale motoarelor Renault.


Toate produsele vin insotite de factura.


Cu Metabond - Suntem ajutorul tău de nădejde.

10/05/2019
de catre Robert Belu

Domeniul serviciilor auto este unul foarte vast, cu atât mai mult cu cât acesta curprinde nu doar vehiculele, ci și partea de întreținere a acestora.

Tu cât de multă importanță acorzi acestei părți de întreținere, curățare și alimentare? Știai că atenția la anumite detalii poate face diferența?


Ei bine, având o experiență în domeniul auto, studiind în detaliu piesele auto, dar și cum pot fi acestea întreținute și, nu în ultimul rând, gândindu-ne la toți clienții și utilizatori, astăzi venim în întâmpinarea ta cu o serie de informații cu care ar trebui să fii la curent.


Vrem, de asemenea, să te ajutăm să alegi ceea ce este mai bun pentru tine și pentru autoturismul tău. Cum? Prin produsele de care dispunem, dar și prin serviciile derivate din domeniul auto.
Ca urmare, îți punem la dispoziție tratamentele Metabond pentru motor, dintre care poți opta pentru:
- Metabond GT Plus
- Metabond Spirit pentru autoturismele echipate cu sistem start-stop
- Metabond GOLD
- Metabond Old Spezial pentru motoarele foarte rulate
- Metabond ECO
- Metabond TRUCK
- Metabond Universal
- Metabond 4T pentru motociclete
- Metabond H Plus


Pentru mulți dintre noi, autoturismul este extrem de important, mai ales dacă suntem la prima achiziție. Nu doar tu, ci și noi ne dorim ca acesta să reziste cât mai mult timp și, dacă se poate, să arate bine o perioadă cât mai lungă.
Însă un aspect remarcabil și o durabilitate remarcată în timp, necesită o îngrijire. Tocmai de aceea, venim cu o soluție care vizează partea de tratamente carburanți Metabond. Metabond Megasel pentru motorina si Metabond Megalene pentru benzina.


Mai mult decât atât, ne asigurăm că acestea se vor ridica la standardul așteptărilor tale, atât prin calitate, cât și prin profesionalism și implicare.
De asemenea, ca și companie, ne axăm foarte mult pe partea de uleiuri auto, ulei auto care contribuie benefic la durabilitatea autoturismului sau autoutilitarei tale. Nu știm pe care le ai în momentul de față, cert este că pentru fiecare preferință și nevoie avem câte o metodă.


Mizăm pe eficiență, punem accent și calitate și aducem pe piața din România o serie de uleiuri Metabond pentru autoturisme și autoutilitare, curprinzând, în același timp, prin dedicare și implicare, și partea de uleiuri transmisii Metabond și uleiuri 2 timpi Metabond.


Pentru noi, fiecare parte a autoturismului este importantă, motiv pentru care te sfătuim să nu omiți nici un detaliu. Vaselina este și ea un ajutor indispensabil de încredere, astfel că, în cazul acesteia, vei putea opta pentru patru variante:
- Vaselină Metabond – Multi EP00
- Metabond Vaselină – Multi EP2
- Metabond Vaselină Nano MM
- Metabond Vaselină 1,5 EP HI-TECH


Mai mult decât atât, ținem și la partea de curățare, respectiv întreținere și de aceea venim în întâmpinarea ta cu câteva variante de produse Metabond speciale, produse care vizează curățarea parbrizului sau ( Metabond Clear ), cea mai importantă parte, curățarea interioară a motorului cu Metabond CL.


Fie că optezi pentru mai multe produse pentru întreținere, fie că îți dorești să mergi doar pe partea de curățare, în cazul în care îți stăm la dispoziție cu soluții și lavete corespunzătoare, nu uita un detaliu important noi suntem mereu aici pentru tine.


Ne place să menținem partea auto curată, dar cel mai mult ne place să menținem calitatea produselor noastre și să facem clienții fericiți!

Echipa PieseAuto.ORG

Tratamente motor Metabond - Ulei auto Metabond