Atentie www.PieseAuto.ORG utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Tratamente Metabond de calitate pentru motorul autoturismului tău

10/22/2019
de catre Robert Belu
Metabond

Tratamente Metabond de calitate pentru motorul autoturismului tău


Întreaga funcționalitate a autoturismului tău începe de la un tratament corespunzător aplicat motorului! Știm cât de important este acesta, dar și rolul pe care îl are atunci când vine vorba despre serviciile auto și, tocmai din acest motiv, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu o multitudine de variante care să vizeze sănătatea motorului autoturismului.

Suntem de părere că motorul ar trebui să fie o prioritate, indiferent de cunoștințele pe care le ai în domeniu. Însă, fie că decizi să te ocupi tu de acest pas, fie că optezi pentru varianta în care duci autorurismul la un mecanic specializat, tot trebuie să ai în vizor un tratament pentru motor corespunzător.

Dar pentru că mereu ne gândim la toate, probabil că nu te va surprinde ideea că ne-am gândit atât la tine, cât și la motorul autoturismului tău.

Îți punem, așadar, la dispoziție o serie de tratamente Metabond pentru motor, tratamente ale căror efecte principale sunt înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, toate acestea având rolul de a oferi condiții ideale pentru pelicula de ulei.

Ce folos au aceste tratamente atunci când vine vorba despre motor? Ei bine, câteva dintre avantajele folosirii acestuia le-am amintit și mai sus, însă la acestea trebuie să mai adăugăm faptul că tratamentele Metabond, folosite regulat sau atunci când este nevoie, reduc uzura motorului, respectiv costurile de întreținere.

După cum spuneam, avantajele sunt atât în favoarea ta, cât și în favoarea motorului!

Mai mult decât atât, tratamentele Metabond conțin unul dintre cele mai moderne înnobilatoare de suprafețe metalice fără cenușă, înnobilatori care împreună cu alte ingrediente speciale pentru lubrifiere, cresc semnificativ și considerabil durata de viață a motoarelor, reducând, în același timp, cu până la 60% pierderile din frecare.

Pe de altă parte, fii sigur de faptul că tratamentele pentru motor Metabond vor reduce, de altfel, atât emisiile nocive într-un procent foarte mare, consumul de combustibil, cât și consumul de ulei.

Ce mai este de reținut la acest capitol? Care sunt ideile esențiale pe care orice deținător al unui autoturism trebuie să le știe, atunci când se pune problema folosirii tratamentelor pentru motor?

Ei bine, un lucru este cert. Cu ajutorul tratamentelor pentru motor Metabond, nivelul zgomotului motorului va scădea imediat, iar folosirea încă de la început a tratamentelor pentru motoarele noi garantează triplarea duratei de viață a acestora.

Tratamente pentru motor există o sumedenie, iar acestea nu se adresează doar autovechiculelor, ci și motocicletelor și, de asemenea, tirurilor, adică autocamioanelor sau autoutilitarelor.

Ne-am gândit la fiecare în parte! Ne-am gândit la tine și la posibilitatea că s-ar putea să deții nu doar o simplă mașină, ci poate chiar o motocicletă sau, de ce nu, o autoutilitară.

Tocmai de aceea, variatatea produselor noastre se îndreaptă spre o sferă accesibilă tuturor, tratamentele pentru motor de care dispunem găsindu-se în diverse cantități și diferse prețuri.

Ca urmare, dispunem de tratamente pentru motor precum:

  • Metabond 4T pentru motociclete;
  • Metabond ECO pentru întreținerea motorului;
  • Metabond H Plus pentru sisteme și instalații hidraulice;
  • Metabond Old Spezial pentru motoarele foarte uzate;
  • Metabond Spirit pentru motoarele cu sistem start-stop;
  • Metabond Truck pentru tiruri și autoutilitare;
  • Și nu în ultimu rând, tratamentul Metabond Universal;

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu