Atentie www.PieseAuto.ORG utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Deveniti partener - cumparator fidel Metabond

1. Deveniti Partener Metabond
În cazul Contractului de Partener achitarea taxei de înscriere în valoare de 170 RON și achiziționarea de produse Metabond la alegere din lista actuală de produse în valoare minimă de 150 de puncte, la preț de partener. ( Ex: Metabond Spirit are 167 de puncte. )

Taxa de partener se plateste o singura data.

Din acel moment el devine Partener la Metabond. Practic achizitioneaza produse cu - 30% si le va valorifica cu pretul de lista care apare pe site (pretul RECOMANDAT).

Avantaje:
- adaos (aproximativ 30%);
- produsele au puncte aferente care se pot transforma in bani sau produse;
- poti inscrie alti parteneri care pot aduce venituri;
Deveniti Partener Metabond2. Deveniti Client Fidel Metabond.
Nu aveti taxa de inscriere.
În cazul Contractului de Cumpărător Fidel, achiziționarea de produse Metabond la alegere din lista actuală de produse în valoare minimă de 500 de puncte, la preț de partener. ( Ex: 3 bucati de Metabond Sprit - 167 puncte x 3 = 501 puncte. ) Dupa prima achizitie va cumpara produsele cu DISCOUNT- 30% permanent.- Clientul FIDEL nu poate inscrie alti Parteneri sau Clienti Fideli.


Deveniti Client Fidel Metabond

308.00 RON

Set Partener Metabond

97 Produs(e)
+

414.00 RON

Deveniti cumparator fidel Metabond

100 Produs(e)
+