Metabond Old Spezial - motoare foarte uzate

Metabond Old Spezial

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
156.00 RON
Metabond OLD
466 Produs(e)
+

Metabond Old Spezial - motoare foarte uzate.

Tratamentul pentru motor Metabond Old Spezial, este recomandat pentru motoare foarte uzate cu consum ridicat de ulei aproximativ 1 litru la 1000 km, fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, având o vâscozitate ridicată, capacitate de etanșare remarcabilă și efect de îmbunătățirea lubrifierii prin reducerea frecării.

Metabond Old spezial este recomandat pentru motoare uzate pe benzină, motorină și gaz ale autoturismelor şi autoutilitarelor uşoare, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.

Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere. Metabond Old Spezial datorită faptului ca are în continut cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă, împreună cu policeramica de mărime nano şi ingredienţi speciali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a motoarelor şi reduce pierderile din frecare cu 60%. Prin adăugarea de modificatori de vâscozitate, scade în mod semnificativ consumul de ulei și crește compresia, iar nivelul de gaze toxice emise se reduce drastic.

Datorită folosirii nanotehnologiei Metabond Old Spezial poate fi folosit şi la filtre super fine.

Metabond Old Spezial oferă condiții ideale pentru lubrifianți chiar şi sub sarcini extreme. Acest lucru facilitează funcţionarea internă a motorului și mișcarea părților componente, având ca rezultat creșterea semnificativă a puterii motorului și / sau economie de combustibil.

Nivelul de zgomot al motorului scade imediat în mod semnificativ. Folosirea produsului în motoare uzate în mod continuu, garantează duplarea duratei de viață a acestora. Utilizarea produsului Metabond Old Spezial elimină dificultățile pornirii la rece și oferă protecţie faţă de lipsa de ulei pe termen scurt sau în cazul pierderii totale a presiunii uleiului.

Poate fi amestecat cu toate tipurile de ulei de motor sintetice și minerale.

Aplicaţie:

Poate fi folosit în motoare cu ardere internă în patru timpi pe benzină, diesel şi gaz, în autoturisme, vehicule comerciale, utilaje agricole, motoare marine.

Mod de utilizare:

Înainte de utilizare flaconul trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat. Se adaugă în proporţie de 5% din cantitatea uleiului proaspăt schimbat. Se aplică în motorul cald și se lasă în funcțiune minim 10 minute. Tratamentul se repetă la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerinţelor producătorului!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. După deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml, 5 litri


Folesesc si voi folosi WV GOLF VI 1.6TDI
FOARTE BUN....recomand...!!!!
Am folosit acest produs Metabond Old la o Toyota Prius hybrid 2010 deoarece aveam pierderi de ulei in 8000 km am completa 1l. Vreau sa spun ca am introdus in motor odata cu schimbul de ulei si ca o prima observatie in 380 km am observat in primul rand in aceleasi conditii de mers consumul instant afisat in bord la viteza de 90 km la ora a scazut de la 6.5 l la 5l. Deasemenea consumul mediu inregistrat pe ruta Campina-Constanta a fost de 4.2l, comparativ cu 4.5l pe acelasi traseu.
Despre consumul de ulei nu pot spune inca nimic, voi urmari si voi reveni cu detalii.
Per total sunt foarte multumit si recomand cu toata increderea.
sant foarte mutumit de voi. Am folosit si folosesc in continuare produsele de la voi si povestit si altora despre calitatea lor. Va mutumesc Multa bafta in continuare
Scrie un comentariu
  COD Cantitate Disponibilitate Pret  
Metabond Old Spezial - motoare foarte uzate
Metabond OLD
250 ml
466 Produs(e)
156.00 RON
Metabond Old Spezial - motoare foarte uzate
Metabond OLD_1392
5 Litri
100 Produs(e)
2,745.00 RON

Produse similare

100.00 RON
Cantitate: 50 ml, 250 ml, 5 Litri
100.00 RON
Cantitate: 50 ml, 250 ml, 5 Litri