Metabond Truck - Camioane - Tir - Autoutilitare

Ai nevoie de ajutor? 0784387777


Click pe WHATSAPP pentru ajutor.

598.00 RON
Metabond Truck
984 Produs(e)
+

Metabond Truck - Camioane - Tir - Autoutilitare.

Metabond Truck.

Tratamentul pentru motor Metabond Truck este recomandat pentru motoarele autotoutilitarelor, camioanelor, tir, tractoare cu moroare uzate sau noi, inclusiv pentru motoarele dotate cu filtru de particule.

Metabond Truck are cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, ingredienti speciali pentru lubrifiere si policeramica de marime nano. Toate aceste elemente creste semnificativ durata de folosire a motoarelor.

Tratament motor Camion - Tir.

Energia rezultata de motor prin arderea combustibilului se pierde in proportie de 25%. Folosind Metabond Truck aceasta pierdere se reduce cu aproximativ 60%.

Metabond Truck este un innobilator de suprafete metalice cu nano tehnologie. Acesta are o capacitate de etansare destul de buna si proprietatea de a reduce frecarea ducand la o imbunatatire a lubrifierii.

Tratamentul pentru motor dedicat camioanelor - tir, contine cele mai bune compozitii de ungere, ce completeaza uleiul auto, care poarta nanoceramica in toate locurile din motor unde se produce frecarea. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmeni, segmenti si se depun. In afara de uzura, acesta rezolva si problemele neetanseitatii. In acest fel scade consumul de ulei, gazele nocive si mareste compresia. Datorita innobilarii suprafeteleor, Metabond Truck mareste destul de mult durata de folosire a motoarelor.

Metabond pentru Camion - Tir

Folosirea tratamentului pentru motor Metabond Truck ajuta si la nivelul de zgomot al motorului, reducand-se.

Elimina problemele pornirii la rece. Se poate folosi la orice tip de ulei.

Tratamenteul pentru motor Metabond Truck se foloseste numai in motoarele autoutilitarelor mari, tir, autocare, tractoare, utilaje agricole, utiliaje miniere cu motoare uzate sau noi pe motorina sau benzina. Contine ingredineti specifici uleiurilor pentru motor compatibil cu autoutilitare - tir - camioane, etc  

Inainte de a se pune in motor flaconul trebuie incalzit in apa calda sau pe un calorifer ( atenie incalzit, nu fiert ! ) dupa care este nevoie sa il agitati cateva secunde.

Se adauga in procentaj de 5% din cantitatea de ulei nou schimbat.
-Un flacon de 1litru se adauga la un motor cu 25-35 litri de ulei.

Se aplica in motorul cald si apoi se lasa motorul pornit minim 10 minute.
Recomandat se repeta la fiecare schimb de ulei.

Termenul de valabilitate este nelimitat daca flaconul nu este deschis.
2 ani dupa deschidere.

Origine Europa

1 litru


Cel mai bun tratament pentru motor la un tractor fendt. Nu am cuvinte. Parca sunt 2 motoare la un loc.
Produsul cam scump. Va rog sa ma anuntati cand se ieftineste.
Am avut probleme cu consumul de ulei la un Mercedes Actros TIR euro 6 si la un Volvo 500 EURO 6 MEGA. Am folosit Metabond Truck la fiecare din ele cu foarte putine sperante... Dar ...rezultate exceptionale. Pot spune ca nu mai consuma gram de ulei si chiar si ele se aud altfel. Pe fisa tehnica obser ca scrie ca ajuta si la consumul de carburant... o sa fac un calcul sa vad cum ies si la consum. Numai bine va urez metabond !
Scrie un comentariu
  COD Cantitate Disponibilitate Pret  
Metabond Truck - Camioane - Tir - Autoutilitare
Metabond Truck
1 Litru
984 Produs(e)
598.00 RON
Metabond Truck - Camioane - Tir - Autoutilitare
Metabond Truck_DDCC
5 Litri
1000 Produs(e)
2,838.00 RON