Metabond Pro cu o concentratie mai mare de aditivi si innobilator

Ai nevoie de ajutor? 0784387777


Click pe WHATSAPP pentru ajutor.

213.00 RON
Metabond_Pro
971 Produs(e)
+

Metabond Pro

Tratamentul pentru motor - Metabond Pro este noul tratament recomandat pentru motoarele fara sistemul start stop care sunt dezvoltate dupa anii 1990. Acesta se recomanda sa fie amestecat in ulei de motor 5W20-30-40-50 sau 10W40-50-60 cu o vascozitate corespunzatoare specificatiilor din fabrica. Produsul contine ceramica de marime nano.

Aditiv Motor Metabond

Ce diferenta este intre tratamentul de motor Metabond Pro si Metabond Eco?

Metabond PRO permite viteze mai mari si ofera o experienta de condus sportiv si fara griji pe termen lung.

Multumita bazei de esteri, Metabond PRO contine o concentratie mai mare de aditivi si innobilator de suprafete metalice, in comparatie cu Metabond ECO. Astfel, permite o utilizare sportiva, performanta, accelerare si chiar o functionare mai silentioasa la temperaturi mai scazute, decat in cazul utilizarii produsului asemanator Metabond ECO.
Metabond Pro asigura o lubrifiere de siguranta datorita faptului ca are in continut cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, impreuna cu ceramica de marime nano si ingredientele de ultima generatie pentru lubrifiere. Acest lucru faciliteaza functionarea interna a motorului si miscarea pieselor, rezultand o performanta crescuta a motorului si o economisire de combustibil. Folosirea continua a produsului in motoare noi de la inceput, garanteaza triplarea duratei de viata a acestora.

Aplicatie:

Este recomandat pentru motoarele noi si folosite pe benzina, motorina si gaz ale autoturismelor si vehiculelor comerciale usoare, fara sistem start/stop. Poate fi folosit cu orice ulei de motor mineral, sintetic si chiar pe baza de esteri cu o vascozitate 5W20-30-40-50 sau 10W40-50-60 .

Mod de utilizare: Un flacon se adauga la un motor (4-8 litri de ulei), in uleiul proaspat schimbat. Produsul trebuie incalzit si agitat inainte de folosire. Se aplica in motorul cald si se lasa in functiune cateva minute. Tratamentul se adauga la fiecare schimb de ulei. Utilizarea lui presupune utilizarea uleiului de motor de calitatea si vascozitatea recomandata de producator.

Termen de valabilitate: Nedeschis termen nelimitat. Dupa deschidere 2 ani.

Produs in: UE

Ambalaj: 250 ml