Atentie www.PieseAuto.ORG utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Metabond Truck pentru autocamioane ( Tir ), autoutilitare

Metabond Truck -Tir-Camion

0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
455.00 RON
Metabond Truck
93 Produs(e)
+

Metabond Truck pentru autocamioane ( Tir ), autoutilitare

Generația nouă de METABOND Truck este cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, fără cenuşă pentru motoarele autocamioanelor şi autoutilitarelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii.

Metabond Truck este recomandat pentru motoarele autoutilitarelor noi, folosite și uzate, inclusiv pentru motoare dotate cu filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.

Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiţii ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere.Metabond Truck datorită faptului că are în continut cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă, împreună cu policeramica de mărime nano şi ingredienţi speciali pentru lubrifiere, creşte semnificativ durata de viaţă a motoarelor şi reduce pierderile din frecare cu 60%.

Înnobilarea de suprafaţă metalică şi nano-ceramica rezolvă și problemele neetanșeității. Acest lucru va reduce în mod semnificativ emisiile nocive și consumul de ulei. Datorită folosirii nanotehnologiei Metabond Truck poate fi folosit şi la filtre super fine.

Metabond Truck crează condiții ideale pentru lubrifianți chiar şi sub sarcini extreme. Acest lucru facilitează funcţionarea internă a motorului și mișcarea părților componente, având ca rezultat creșterea semnificativă a puterii motorului și / sau economie de combustibil.

Nivelul de zgomot al motorului scade imediat, în mod semnificativ. Folosirea produsului în motoare noi de la început, garantează triplarea duratei de viață a acestora. Utilizarea produsului Metabond Truck elimină dificultățile pornirii la rece și oferă protecţie faţă de lipsa de ulei pe termen scurt sau în cazul pierderii totale a presiunii uleiului. Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de motor sintetic și mineral destinat pentru autoutilitare. Uleiurile de motor tratate cu Metabond păstrează calităţile pe o perioadă mai lungă, se mărește perioada de schimb ulei, astfel se protejează mediul.

Aplicaţie:

Poate fi folosit numai în motoarele autoutilitarelor mari, autocare, utilaje agricole, utilaje miniere noi, folosite sau uzate pe benzină sau motorină. Conţine ingredienţi specifice uleiurilor de motor pentru autoutilitare.

Mod de utilizare:

Înainte de utilizare flaconul trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat. Un flacon (1 litru) se adaugă la un motor (25-35 litri de ulei), în uleiul proaspăt schimbat. Se aplică în motorul cald și se lasă în funcțiune minim 10 minute. La o baie de ulei mai mică sau mai mare de 25-35 litri se foloseşte 5% din cantitatea uleiului. Tratamentul se repetă la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerinţelor producătorului!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. După deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 1 litru, 5 litri

Am avut probleme cu consumul de ulei la un Mercedes Actros TIR euro 6 si la un Volvo 500 EURO 6 MEGA. Am folosit Metabond Truck la fiecare din ele cu foarte putine sperante... Dar ...rezultate exceptionale. Pot spune ca nu mai consuma gram de ulei si chiar si ele se aud altfel. Pe fisa tehnica obser ca scrie ca ajuta si la consumul de carburant... o sa fac un calcul sa vad cum ies si la consum. Numai bine va urez metabond !
Scrie un comentariu
  COD Cantitate Disponibilitate Pret  
Metabond Truck pentru autocamioane ( Tir ), autoutilitare
Metabond Truck
1 Litru
93 Produs(e)
455.00 RON
Metabond Truck pentru autocamioane ( Tir ), autoutilitare
Metabond Truck_DDCC
5 Litri
100 Produs(e)
2,174.00 RON